2024-09-26
-YOU & ME SET-牛油果莎莎墨西哥脆片伴酸忌廉nachos够热够脆,配埋质感柔滑嘅牛油果莎莎+酸忌廉,一啲都唔腻。避风塘炒蟹肉意大利粉非常香浓蒜香同辣味,意粉弹牙,做到大排档个种惹味。咖啡羊架伴露丝玛利烧汁.烤澳洲西兰花.日本南瓜一上枱就好香咖啡味,羊架肉质超稔,拍得住好多高级西餐厅质素。牛奶可可朱古中极浓朱古力,记住搅匀先饮,个底啲朱古力多到系杰身架!冻红桑子乳酸忌廉芝士奶盖芝士奶盖又滑又绵,芝士味浓,绝对比得上茶饮店。酸酸甜甜好解腻。Haagen-Dazs 雪糕系oreo味,无得拣。焙茶心太软蛋糕配雪糕可以自选雪糕味,我拣左lotus biscoff。心太软入面极度流心,流心馅仲多过蛋糕超正!焙茶味浓,甜苦度刚刚好。
牛油果莎莎墨西哥脆片伴酸忌廉
nachos够热够脆,配埋质感柔滑嘅牛油果莎莎+酸忌廉,一啲都唔腻。 避风塘炒蟹肉意大利粉
非常香浓蒜香同辣味,意粉弹牙,做到大排档个种惹味。 咖啡羊架伴露丝玛利烧汁.烤澳洲西兰花.日本南瓜
一上枱就好香咖啡味,羊架肉质超稔,拍得住好多高级西餐厅质素。 牛奶可可朱古中
极浓朱古力,记住搅匀先饮,个底啲朱古力多到系杰身架! 冻红桑子乳酸忌廉芝士奶盖
芝士奶盖又滑又绵,芝士味浓,绝对比得上茶饮店。酸酸甜甜好解腻。 Haagen-Dazs 雪糕系oreo味,无得拣。
焙茶心太软蛋糕配雪糕