2023-08-10 497 浏览
对上一次,系七月份, 本应食下午茶时间可以有一份猪腩肉送俾顾客, 但系𠮶个姐姐唔记得咗俾我, 到我食完先同我讲, 原来系有得送㗎, 佢话下次你再送返俾我。隔咗一个月之后,我再嚟帮衬,问佢食下午茶,系咪有猪腩肉送,佢话要有coupon先有,佢话要有食完后先有,又俾人揾笨,咁即系又冇啦?呢间嘢想扮日本嘅一人烧肉, 好明显所有嘢都唔得.以上照片为日本一人烧肉店的相片(呢一个午市餐只系990yen , 即系$56都唔使已经有四种肉类)讲返餐厅, 佢哋d服务态度: 超级差个服务员竟然唔记得比张Barcode我叫嘢食,一味同个经理喺度倾偈。佢哋提议我叫一个$78嘅餐呢个餐,只系星期一先有,分别有鸡肉,猪肉腩,同牛肉。份量虽然系唔少,但好食嘅食物系仲质不中量,水汪汪咁根本都唔系酱汁嚟!一啲都唔好食!🤬🤬🤬🤬🤬我叫咗支可乐,但系都唔冻嘅。个面豉汤完全水汪汪一啲味噌嘅味道都无,好难饮😫😫😫总括嚟讲呢间嘢完全唔掂, 食物水准差,服务态度又差,真系冇下次!

呢间嘢想扮日本嘅一人烧肉, 好明显所有嘢都唔得.

讲返餐厅, 佢哋d服务态度: 超级差

我叫咗支可乐,但系都唔冻嘅。

个面豉汤完全水汪汪一啲味噌嘅味道都无,好难饮😫😫😫