2019-08-29
本身睇左comment同相都觉得好吸引,就同男朋友去左食,而家已经无最平果个,我地谂住烧野都要时间,就拣左90分钟/198蚊.. 入去本身觉得无乜野,但一坐低. 成台面都系油.. (都算?好多都系咁) 但个冷气真系好弱.. 未烧都热到出晒汗.. 坐低就开始睇下有咩食.. 本身拣呢间系因为有我钟意既猪皮同男友钟意既护心肉.. 一望个menu.. 两样都无左!! 咁我黎做咩?! 都算啦.. 坐低左照食啦.. 可能其他都好好食呢?成个menu叫晒,得牛仔骨,牛五花同韩式牛肉系ok.. 猪五花我地都好钟意食,但佢个五花肉上果时系成旧冰黎,无解冻,亦都无腌过,盐都无粒,食落口系得阵雪味. 牛仔骨,牛五花同韩式牛肉好食系因为佢腌过,真系无谂过咁差.. 一半既食物都系未解冻就上台.. 其中7成食物系无味/有雪味.. 点个汁,麻油盐果边ok.. 辣酱果边系酸酸地好怪..另外,野饮方面系太贵,一罐20蚊+1,但拎黎个可乐都唔系话好冻,水方面系10蚊+1,细水。配菜再加要钱,生菜要钱,盘边蛋系无既。服务方面,系无服务可言,叫人起码叫5分钟先有人应你,换盘同落单系唯一可以赞,几快!环境方面,周围都油,抹得唔
点个汁,麻油盐果边ok.. 辣酱果边系酸酸地好怪..
环境方面,周围都油,抹得唔干净都算,冷气弱都算.. 餐厅系无抽风,佢炉上面个抽风只系装饰用,完全无开过,烧烧下成间餐厅白蒙蒙一片,然后成身超级臭咁出番黎。
好老实讲,我地都饮左2罐野饮1支水,最后埋单系49x。500蚊食呢餐系唔开心既,野食差,环境差,服务差。2个人比多少少去其他单点既韩烧会好好多。
唔知点解d相up唔到!!!