2017-08-24 904 浏览
成日行过但都无帮趁过, 今日lunch见佢咁平, 但店内都无人, 都惊有d伏, 点知真系中左伏, 鱼生无味又有筋, 服务态度都令人失望三文鱼甜虾饭($48):份量唔算少, 但系d三文鱼真系太差, 睇个样都知道瘦, 食落真系无味, 又有筋。绿茶冷面配三文鱼寿司($48):冷面无绿茶味就估到架啦, 三文鱼都系一样无味又有筋。重点黎啦, 餐牌上面写住话以上每款都会配沙律同汤, 食食下既途中咁我就问店员系咪有跟沙律啦, 然后呀姐就指一指个刺身饭上面果2条菜话"呢d咪沙律啰"。ok 咁无野好讲, 咁我再问咁我个冷面唔系都会有沙律咩?呀姐就话, "你睇清楚d, 你果个无得配架"我就真系碌大只眼睇个餐牌都系写住以上每款都会配沙律㖞然后呀姐话: 你果个餐配左寿司就无得配沙律架啦其实讲真, 又唔系贪你果2条菜既, 不过一系你就写好d, 一系就态度好d啦, 真系唔怪得lunch time都得1-2枱几平都唔会再帮趁

三文鱼甜虾饭($48):
三文鱼甜虾饭

绿茶冷面配三文鱼寿司($48):
冷面无绿茶味就估到架啦, 三文鱼都系一样无味又有筋。
绿茶冷面拼寿司

ok 咁无野好讲, 咁我再问咁我个冷面唔系都会有沙律咩?
呀姐就话, "你睇清楚d, 你果个无得配架"
我就真系碌大只眼睇个餐牌都系写住以上每款都会配沙律㖞

然后呀姐话: 你果个餐配左寿司就无得配沙律架啦