2021-08-03
好想食片皮鸭 睇好多人都赞呢间好食去左食啦叫左3样野 片皮鸭一食 姜葱蚝煲 鱼汤鲜茄胜瓜龙趸头腩 片皮鸭 ($178 星期日+10)预左酒楼呢d平平地一定系切定摆系度个片皮鸭就唔评论啦 只可以讲系食得既野配料既青瓜同葱同系唔新鲜(我估摆左起码一日)梅既 个皮虽然都系即蒸 但系超级厚 一块包2~3块肉先得 如果唔系应该都几难食 姜葱蚝煲 唔记得几钱见到个名可能我都有少少误会 以为系上枱好有获气个种 上到嚟只系暖(摆多几分钟就冻个种) 同侍应反映反仲话无问题 再问多2句先同我地拎去再整热 完全无蚝味 仲要系一早炸/过左油摆系到再翻炒d味嚟 超级多油 鱼汤鲜茄胜瓜龙趸头腩 $138上到嚟都谂紧系咪我地叫个样(毕左一人一碗先醒起影相)份量ok既 但系同佢个图两回事嚟 照佢个图睇应该系鱼汤加左鲜茄胜瓜点知嚟到变左蕃茄汤 谂住算啦照食 佢个蕃茄汤甜到以为食紧糖水 d瓜又劲大浸草腥味个鱼整到超鞋🚫🚫 总结 如果净系食片皮鸭应该无咁伏 最多都系唔算好食 但佢其他小菜真系不了✖无下次 仲要系收完加一又有茶芥 连碟花生都无🤣🤣🤣🤣🤣可能呢间都系岩食下点心算(睇open rice d食评)2个人食左$515
叫左3样野 片皮鸭一食 姜葱蚝煲 鱼汤鲜茄胜瓜龙趸头腩
片皮鸭 ($178 星期日+10)
预左酒楼呢d平平地一定系切定摆系度
个片皮鸭就唔评论啦 只可以讲系食得既野
姜葱蚝煲 唔记得几钱
鱼汤鲜茄胜瓜龙趸头腩 $138
个鱼整到超鞋🚫🚫
总结 如果净系食片皮鸭应该无咁伏 最多都系唔算好食 但佢其他小菜真系不了✖无下次 仲要系收完加一又有茶芥 连碟花生都无🤣🤣🤣🤣🤣可能呢间都系岩食下点心算(睇open rice d食评)2个人食左$515 比我再拣我宁愿加多小小食自助餐算