2023-03-21 835 浏览
无下次食评稿件睇完youtuber Stephen Leung介绍,觉得价钱合理咪去试吓!其实Open Rice comment己经麻麻地….…有伏!蛤及蚝有啲己死有嗅味!我食嘅龙虾正常,但隔离枱一家三口,个女发现有香口胶在半边龙虾上面!即时同经理反映!结果当然不了了之,无人会应!换番半边比你!我两位食3小时海鲜放题,2小时15分钟last order,跟手结账!员工开始收拾碗碟,但我继续倾偈饮埋己开嘅啤酒!3小时10分伙记开始不耐烦,话时间已比多咗你哋喇,请离开!己经晚上9:25,地方唔大又无人等位,仲有几张空枱,我倾偈绝对不影响你做生意,但语气相当令人反感,你写明收02:00.如果社会开始复常,老板以为做生意可以唔忧做或请着个倒米嘅伙记,我就祝你好运!一句到尾…无下次!观塘店仲话有几层系佢哋!死得喇,消费者们请睇埋真实食评才好帮衬!You Tuber嘅善稿,大家好好考虑吓!
无下次

食评稿件

3小时10分伙记开始不耐烦,话时间已比多咗你哋喇,请离开!

己经晚上9:25,地方唔大又无人等位,仲有几张空枱,我

如果社会开始复常,老板以为做生意可以唔忧做或请着个倒
米嘅伙记,我就祝你好运!
You Tuber嘅善稿,大家好好考虑吓!