2023-01-19
前90分钟打去book位,居然有位?以为很幸运,一上OpenRice看必食精选,同一款食物,居然正反两极😱😱,又话食物冻,脆皮唔脆😵💫我想临时缩沙🤓 朋友说既然是🟡黄店🟡,就算难食,都给予他一个机会。开始写食评后,真的会很留意别人对食物的评价翻翻查查后,锁定目标。将伏位降至最低😅😅居然最后全部冇中伏🤩反而觉得几好食🫣🤤叫岩食物好重要🈵明太子大虾富士山饭富士山造型的食物很多,但我还是第一次试大虾大大只,咬落去爽口明太子居然有事先调过味,这是高级的餐厅才有用匙羹拨开啲饭,哇!好硬,但系配上明太子汁,有种绝配的感觉。唯一美中不足,明太子汁不够,我们吃剩了两啖饭😂,不配汁,啲饭真系好硬😂🈵花生酱蕉焦烟肉牛角包窝夫粗粒花生酱配上焦糖脆皮香蕉 简直无敌👍👍👍一刀切落去已经听到脆皮声香蕉上嘅焦糖脆皮,窝夫嘅脆边第一口咬落去,焦糖脆边与香蕉融入口中,之后口感满满嘅烟肉,以为冇乜味,点知越咬就越香🤭🤤🤤饮品都系拣咗最冇伏位既🍹草莓白桃及🍹榛子朱古力,但记得一定要叫少冰,真系好重要😌叫少冰,叫少冰
开始写食评后,真的会很留意别人对食物的评价
翻翻查查后,锁定目标。将伏位降至最低😅😅居然最后全部冇中伏
🤩反而觉得几好食
🫣🤤叫岩食物好重要
🈵明太子大虾富士山饭
富士山造型的食物很多,但我还是第一次试
大虾大大只,咬落去爽口
明太子居然有事先调过味,这是高级的餐厅才有
🈵花生酱蕉焦烟肉牛角包窝夫
粗粒花生酱配上焦糖脆皮香蕉 简直无敌👍👍👍
一刀切落去已经听到脆皮声
香蕉上嘅焦糖脆皮,窝夫嘅脆边
叫少冰,叫少冰