2008-08-27
上两个星期仲话带个fd去食尖东o个间, 时间系6点正, 一路食一路比个fd劲话唔好食, 唉~ 劲唔好意思, cos真系连我自己都觉得d野系差左, 连最靓既肥牛都唔靓...上星期又同班同事去食铜锣湾呢间, 时间9点后, 感觉比尖东的好, 用电炉打边烬够滚, 烚咩都好食d~日式红蟹汤底(劲多番茄, 有蟹, but唔系咁适合打边烬, 怪怪地~)木瓜苹果猪骨汤底(呢个认真唔错, 我本来系红蟹组都做左汉奸投靠左呢边~)食物种类以下各兄台都讲过喇~都算唔错架喇~总括黎讲, 有d野食比几个月前差左, 肥牛冇之前咁靓, 最奇怪既系加左d芥末既墨鱼滑, 味道苦到爆, 咬左一下就即刻偷偷地吐左去, 见到d同事食完又系同一反应, 真系笑死我~同朋友食饭, 总有d好笑事会发生~P.S. 恒生咭有discount~四个送一个半价~anyway, 咁既价钱食到咁多野仲可以坐咁多个钟都系抵既~
食物种类以下各兄台都讲过喇~都算唔错架喇~
同朋友食饭, 总有d好笑事会发生~