想念葵广嘅芒椰奶西,亦都好挂住许留山嘅芒果系列🥹夏天系芒果当造嘅季节,当然要食返够本(´▽`)最近天气热想喺街买饮品嘅时候竟然发现歇脚亭一早已经上咗夏季特饮🤤-🥭杨枝甘露 $35杯饮品好大杯,拎上手层次分明,超级IGable 🙈 配料依次序有西米、椰汁同西柚肉,面层系芒果沙冰做基底,仲有粒粒爱文芒果肉喺面,装到满一满,好足料啊☺️仲可以加$4转配明治4.3鲜奶,不过我都系钟意原本用嘅椰汁🥥咁先系杨枝甘露㗎嘛(。・ω・。) 落完单先发觉自己冇半糖少冰😂不过饮落都几清甜,同埋因为系冰沙所以冇得走冰😚呢杯杨枝甘露消暑解渴啊❣️-🥭Sharetea歇脚亭🏡地址:全线歇脚亭☎️电话: N/A🕙营业时间: N/A———————————————🌿以上图文由Bobowannaeat版权所有,转发需授权喔🌿唔想错过我的分享请 👉🏻ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️🌟继续关注我的贴文请𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat ꪔ̤̮‪ ෆෆ ̖́-
🥭杨枝甘露 $35
杨枝甘露

🥭Sharetea歇脚亭
🏡地址:全线歇脚亭
☎️电话: N/A
🕙营业时间: N/A
———————————————
🌿以上图文由Bobowannaeat版权所有,转发需授权喔
杨枝甘露