2018-04-12
去之前爬左唔少文,睇定有咩食,其中芝味炸弹,同烤鸡都睇中左。去到地方都唔细,如果叫好多野食,枱可能唔太够位。因为一早book左位,所以去到就有位,全晚都唔少人,但我地2个人都坐张4人枱,唔洗搭枱。有得烧野同打边炉,见到旁边唔少人食,油烟又唔算多。入正题,我地一共叫左3样野食+一揸特饮最先黎既系荔枝特饮,一杯真系唔抵饮,两个人既话会建议叫一揸。佢冇乜特别,唔太甜,食辣野之后饮好解辣。因为佢一上菜就主动帮我地捞好,我唔记得影相,唯有影张一pat既制成品。虽然卖相麻麻,不过味道唔错,芝士味唔会太浓,佢好似有泡菜,对我黎讲有d辣,但尚可接受。到重头戏!呢个炸鸡真系必点!!一上茶,个waiter就好仔细咁帮我地捞d芝士如鸡,我地本身仲食紧个饭,点知男朋友忽然见到waiter递旧鸡过黎,未比男人serve过既男朋友,当头受宠若惊,用个碗接住旧鸡。净系个service都已经值回票价!味道方面真系好出色佢既果醋同芝士出奇地夹,又唔会抢味,连唔食酸野既男朋友都话佢食到,仲想encore炸得脆唔老,超级推介最后一个上枱既系芝味炸弹,佢系烟肉包住蛋,最中心系芝士,卖相几吸引。一切开,哗!你睇下d芝士流哂出黎
去到地方都唔细,如果叫好多野食,枱可能唔太够位。
有得烧野同打边炉,见到旁边唔少人食,油烟又唔算多。
入正题,我地一共叫左3样野食+一揸特饮
到重头戏!
呢个炸鸡真系必点!!
净系个service都已经值回票价!
一切开,哗!你睇下d芝士流哂出黎,正!
我冇影到,佢中间既蛋仲要系流心蛋,有蛋浆会流出黎,三样野夹埋一齐真系冇得输。钟意食蛋同芝士既我地,就算已经饱饱地,都坚持食哂佢!
呢道菜式都几花时间去整,我地对佢既评价好好,唯一唔好既系可能会太漏。
成晚我地冇停过口,一直食食食,食到超饱!
好耐未试过食一餐饭系冇野弹,我下次一定会再试过其他野。如果有兴趣既,不妨约多d朋友一齐去食,可以试多d唔同既菜式。