2019-04-19 384 浏览
路过呢间新开小店,闻到好香药材味同酒糟既味道,被佢既香味吸左入去。个日系平日晚上7点几左右,已经好多野都卖哂,米粉、河粉⋯⋯乜都无!得返台湾面,心谂是旦啦,都坐底左。店员推介药饍汤,咁就试下啦,汤底几浓当归味既,都ok,感觉好似好补咁,不过同个台湾面唔太夹。入多两个客,听到连药饍汤都卖哂😳呢度招牌系醉鸡,闻到酒味几香既,但食落只鸡好似无腌过咁,无乜味,好麻麻。试埋佢个醉鲍鱼,细size又卖哂,要加钱叫大size。其实试左个鸡觉得无乜味,都预左鲍鱼都一样㗎啦,鲍鱼仲难煮得入味!不出所料,都系完全唔入味既!总括而言真系麻麻地,7点几就乜都卖哂,都唔知佢点预份量,点做生意既。我地只系一餐饭既时间,已经有两、三枱人因为咁样,坐底左都起身走人!自己倒自己米🤷🏻‍♀️

入多两个客,听到连药饍汤都卖哂😳