餐厅: Glasshouse (太古城中心)
资讯:

2024-05-06 1303 浏览
放工想食好啲,近近地拣左呢间。7点有多得4枱客仲谂住有啲唔妥。无大期望反而显出惊喜😀- 服务好好 - 下面好多留言都话服务好差。我谂佢换咗唔同侍应。我系孕妇,佢主动俾咗杯热水我,仲成个茶壶摆低等我慢慢饮😊期间服务都非常周到。临走每个侍应都有Thankyou byebye。- 二人套餐$448好抵食😀2前菜2汤2主菜2甜品2饮品主菜 酥炸富贵鸭 - 唔油,皮酥脆,肉嫩滑,份量又足👍🏻甜品 即焗牛油软曲奇 - 质地味道都好正,加雪糕真系食唔停口👍🏻平时好少写食评,但佢之前啲评语咁差,希望帮佢平反下。尤其是服务真心唔错😊食物都有水准😊 晚市得4枱客确实唔容易。
放工想食好啲,近近地拣左呢间。
7点有多得4枱客仲谂住有啲唔妥。
无大期望反而显出惊喜😀

- 二人套餐$448好抵食😀
2前菜2汤2主菜2甜品2饮品
主菜 酥炸富贵鸭 - 唔油,皮酥脆,肉嫩滑,份量又足👍🏻

• 即焗牛油软曲奇