2021-09-24 48 浏览
在附近酒店book了一晚,但又唔想在酒店食晚餐,结果因为小朋友钟意食汉堡包就黎左呢度食,呢度成间餐厅都粉色好靓,门口就有秋千同电单车做打卡位,入到黎先知原来呢度系宠物餐厅,所以有好多人带埋狗狗黎,所以餐厅连宠物食既餐都有㗎 !而且仲有好多宠物用品卖添!当然无宠物都欢迎的,餐厅仲好贴心地安排一个狗狗不能进入的专区,方便怕狗或不想被骚扰的客人在里面用餐。喜欢嘅也可以坐出面同其他宠物玩下。食物选择有汉堡、三文治、意粉和扒等,第一时间叫左个classic burger比阿仔,份量不少啊,有洋葱、菜、蕃茄、蛋、芝士,当然有灵魂汉堡!呢块汉堡都相当厚肉,里面仲有少少粉红色,唔会well done鞋飒飒!burger仲跟埋薯条,都好味呀!另外我哋叫咗份steak($248),配菜自己拣,我就要沙律加粟米粒,沙律主要系不同既菜加洋葱圈、红萝卜等,而牛扒系好大块既!熟既程度都可以选择,medium啱小朋友得黎唔会太干,其实块扒卖相一般,但食落系好味有肉汁,真系扒不可以貌相!呢度美中不足系d餐唔跟饮品,要自己另叫,普通汽水要$28杯,我宁愿叫杯特饮,要左杯immune booster($66),啱晒宜家抗

呢度美中不足系d餐唔跟饮品,要自己另叫,普通汽水要$28杯,我宁愿叫杯特饮,要左杯immune booster($66),啱晒宜家抗疫时期,主要系橙、柠檬、姜、青苹果等材料渣汁而成,所以有丰富的纳他命C,饮完加强身体抵抗力!味道唔算好甜,橙汁浓加上少少柠檬涩,感觉健康!

即系我哋叫多一个Brownie做甜品,上边有一球云呢拿雪糕,再加上cream和一粒怀旧的车厘子, brownie 加雪糕嘅配搭真系一流,两者一定要一齐食,咁就好好味㗎啦!