2021-12-30 2612 浏览
平时都好钟意食边炉放题,入去果阵话每人可以简两个汤底仲觉得好抵,就入左去啦,两个人拣左寿喜烧,辛辣汤同蚬汤,除左蚬汤其他都无味😑佢个一人锅本身好细,食左一阵谂住加汤,居然同我讲只可以加枱上面果个好似清水咁既昆布汤,咁我一开始拣汤底做咩,问多次佢就话入座果阵有讲,但我同男朋友都肯定无听过,唔系既一定唔会入嚟。两个人食左六百几蚊,个牛OK既,其他都无咩特别,但连汤都无得加真系感觉好差,下次食番连锁店稳阵👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼