Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
最近忙冇时间出游,朋友倾偈话韩国炸鸡鱼板海鲜猪手冇得输,讲开都口水流,炸鸡香脆肉嫩多口味选择。朋友话试过兆万11楼有间近近地,约我去食聚下。原来呢间店系韩国2008年已经开业至今,过江龙装修食物都新派,环境舒服,适合闺蜜小情侣聚会,一排卡位街景。半半炸鸡 $208一次过两款味道 我个人钟意原味,朋友拣咗店长推介黄金蒜香炸鸡。热辣辣上枱,原味炸鸡一点也不油腻,皮炸得干脆同时保持肉嫩,新鲜质地紧密新鲜,有底味,至于蒜香带点辣但都好惹味,夹蒜片食特别更香。最惊喜竟然好多好多炸蕃薯条,甜甜香香比薯条有特色,钟意。海贼王的宝物$238实在唔叫唔得,有齐虾,鱼柳,洋葱圈,大大只八爪鱼添,样样都想食,酥脆鱼柳大大件鱼肉一梳梳,炸虾虾肉弹牙,洋葱圈基本嘢冇特别,反而只八爪鱼非常大只肉质Q弹又够味。烤牛肉水冷面 $128好清爽, 解解热气感,味道唔会好浓调得刚好,配埋烤牛肉萍果片秋葵辣椒萝卜片,另整碗冷面口感层次提升。甜品- 蜜瓜雪冰 $88蜜瓜粒配蜜瓜刨冰再加埋蜜瓜味雪条皮,靓嘅味道单一d d咁,我觉蜜瓜唔够甜。饮品选择多 soda $48 打卡必叫 又靓味道清爽。
半半炸鸡 $208
海贼王的宝物$238
烤牛肉水冷面 $128
甜品- 蜜瓜雪冰 $88
饮品选择多 soda $48 打卡必叫 又靓味道清爽。
2024-05-31