2024-04-10 108 浏览
朝早同晏昼喺尖沙咀都有interview,朝早in完撞正繁忙食饭时间,一条友就去咗海皇,因为唔使排队,点知就出晒事🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️其实已经好耐冇嚟过,因为上两次食唔同分店都觉得海皇差咗好多🤦🏻‍♀️叫咗个南瓜粟米肉碎粥配牛脷酥套餐首先,咁简单嘅嘢都等咗15分钟以上⋯然后,佢拎个粥嚟𠮶阵同我讲冇牛脷酥,其实如果冇我会索性叫汤饭/石磨肠粉,不过算,废事将个粥弹返入厨房我又有排等⋯(我见好多人都叫牛脷酥,店员逐个逐个讲冇,唔明点解繁忙时间都唔确保食品供应齐全🫤)最后转左虾米肠,味道正常,都算滑碗粥就好稀,食咗半碗已经成肚水😐舖头超级唔够人,店员好忙态度都几差,落单又要叫好多次,上菜又慢又漏地下污糟,隔篱个男人话个汤饭着条好长嘅头发,呢间海皇嘅卫生不敢恭维😐结论:唔会再去海皇食嘢。

叫咗个南瓜粟米肉碎粥配牛脷酥套餐

首先,咁简单嘅嘢都等咗15分钟以上⋯

最后转左虾米肠,味道正常,都算滑
碗粥就好稀,食咗半碗已经成肚水😐

结论:唔会再去海皇食嘢。

2024-04-10