2024-03-27 33 浏览
好耐冇约过朋友仔一齐食香锅啦😊今日即兴同朋友仔一齐去左老地方🤣🤣呢间餐厅位于旺角砵兰街,地点方便易揾!基本上每个时间点都会坐满人,可想而知佢哋嘅食物水准、价钱都唔错👍性价比超高😍😍我真系经常encore😊😊我地又点左5个𩠌嘅香锅、藤香鸡同京葱牛肉配么么皮,再加两杯饮品😋😋香锅一如以往味道出色,今次拣左茄子、花菜、虾仁、牛肚及鸡软骨,𩠌饭真系一流💯京葱牛肉么么皮,牛肉多到夸张🤣🤣不过包左皮食别有一番风味😍😍藤香鸡都好耐冇食,佢同口水鸡唔同,食落多份清新👍📍麻辣香锅 (旺角)旺角砵兰街198号地舖#麻辣香锅 #川菜 #性价比超高 #旺角砵兰街 #旺角美食 #砵兰街美食 #人气推介 #美食 #爱辣人士 #mk #foodie #spicy #hongkong #foodirgram

性价比超高😍😍我真系经常encore😊😊

藤香鸡都好耐冇食,佢同口水鸡唔同,食落多份清新👍

📍麻辣香锅 (旺角)
旺角砵兰街198号地舖

2024-03-14