2024-07-18
今晚好友约咗去一间我成日经过但未试过嘅cafe cafe通常要维持食物质数好唔系间间得So far 今晚食𠮶几样都好岀色仲要坐得舒服同店员都好nice 😊叫咗几款食物但当中Tiramisu 今晚完胜🉐好绵软口感一流甜度刚好 无论cheese、蛋黄、蛋白同咖啡味都能持平面果层半流状好似吉士cream嘅coating好香好滑炸薯条系用粗薯配上三款酱我最爱当然系黑松露蛋黄酱啦不过事拉差辣椒蛋黄酱个味都好开胃至于烟辣椒蛋黄酱就一般菠菜忌廉汁虾扭奇粉卖相好靓好吸睛之余个汁好creamy又唔会太咸虾有三只如果多多只会更好粉烟韧有𡁻口All day breakfast with mini Dutch baby 大啡菇同蕃茄烤得juicy 沙律菜新鲜牛肉肉酱荷兰松饼我第一次食质感好得意有酥脆感烟肉唔肥 肠唔太咸整体唔错Ice mocha用单品咖啡豆+ 香纯可可唔甜咖啡味浓都几好@boundlesscoffeehk #boundlesscoffeehk #dutchbaby #westernstyle #coffeeshop #cafe #hk #tsuenwan #lovelyfood
今晚好友约咗去一间我成日经过但未试过嘅cafe
cafe通常要维持食物质数好唔系间间得
So far 今晚食𠮶几样都好岀色
仲要坐得舒服同店员都好nice 😊
叫咗几款食物但当中Tiramisu 今晚完胜🉐
好绵软口感一流
甜度刚好
无论cheese、蛋黄、蛋白同咖啡味都能持平
面果层半流状好似吉士cream嘅coating好香好滑
炸薯条系用粗薯配上三款酱