2023-10-18
平时都无咩机会食西班牙菜,就算行过见到都唔肯定会唔会好食。难得今日出粮,借机会俾自己试试先🥳马赛海鲜浓汤🥘本身一上菜俾我第一个感觉系大大旧鱼同蕃茄汤。之后店员介绍返,呢锅美味的海鲜汤以当地海鲜加上蕃茄调制而成,再以炉火炖煮数小时形成一锅浓汤,充满海边风味既巧妙又有特色。冬甩🍩软林林,又唔会太甜😘开心仔!Nacho🥠系我最爱嘅Nachos,估唔到有朱古力色同粉红色♥️好有特色呢🙈西班牙冻汤🥃绝对会让您的味蕾惊喜!入口酸酸甜甜的,充满独特风味,啖啖都系精华🤩咖啡☕️热腾腾地呈上,苦中带甘~一流!西班牙蔬菜炖饭🍲香港平时嘅西班牙炖饭通常有肉或海鲜,今次餐厅有一个素食的版本----西班牙蔬菜炖饭,完全不输有肉有海鲜的风味,多层次的口感一样吃得好满足,有栉瓜、甜椒、朝藓蓟、橄榄、番茄,多彩的为呢餐划上完美嘅句号🤭
软林林,又唔会太甜😘开心仔!
咖啡☕️
热腾腾地呈上,苦中带甘~一流!
西班牙蔬菜炖饭🍲