2019-10-02
我本身好中意食HESHEEAT,皆因在铜锣湾来说真的算是便宜,今次去到见到Menu改变左好多, 沙律款式多左, 主食甜品亦加入左新嘅款色, 我同男朋友立即冲入去食。两个人叫左1个小食+2个主食+1杯饮品。✔️单骨蜜糖芥末鸡翼$55小食嗌左单骨蜜糖鸡翼,有5整只,蜜糖味好香,但芥末味又好出,两者配合得天衣无缝!鸡翼炸卜卜趣好香口,单骨又易食!✔️牛油果蟹肉凯撒沙律 $78牛油果配蟹肉沙律都好高质, 蟹肉非常多, 沙律菜新鲜爽脆, 份量好多,其实可以当正餐。👍✔️烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭 $98一上菜见到条鳗鱼,无念过甘大条😍😍😍仲要劲肥美又多汁,加上个饭底好重蕃茄味,配上香滑滑蛋,真系浓郁, 味道唔错。新菜色,真的不错。✔️香辣鸡肉蕃茄扁意粉$85保持一贯嘅水准,不过今次鸡肉好大件,仲有2大件,煎到好干身,但又keep到肉质鲜嫩,加上蕃茄汁意粉,真系好好食。✔️冲绳黑糖菠萝沙冰$38原本念住饭牛油果沙冰,但见menu无先知无再推出😭所以店员推介左另一款皇牌的冲绳黑糖菠萝沙冰👍🏻一饮,菠萝沙冰香甜,洒上冲绳黑糖作点缀,真的不错嘅配搭,特别你食浓味菜,可以清一清个口,睇来佢会成为之前的牛油果沙冰变成皇牌😂
我本身好中意食HESHEEAT,
我同男朋友立即冲入去食。
两个人叫左1个小食+2个主食+1杯饮品。
✔️单骨蜜糖芥末鸡翼$55
小食嗌左单骨蜜糖鸡翼,有5整只,
✔️牛油果蟹肉凯撒沙律 $78
✔️烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭 $98
✔️香辣鸡肉蕃茄扁意粉$85
✔️冲绳黑糖菠萝沙冰$38
HESHEEAT真系无得输,食物的选择也挺多的,有小食、主菜、饮品、甜品,重点是价钱不太昂贵,而且个餐厅装修好舒服,最爱云石枱,好似去左好高级的Cafe !