2015-09-01
我有个朋友经常帮亲,听他说好似转左个经理,同厨房,他说厨房岀品快了很多 ,而转左个劲无礼貌既经理 ,有一次本人去到食嘢无咩人劲开心,坐下来谂住可以坐得舒服一点,点知个好无礼貌既经理行埋嚟同我地讲今日系假期你地两个人我俾吾到两张枱你地,我就答佢乜你以家好多人咩,又唔系爆场,佢就同我讲小姐生意哩d嘢好难讲,我都吾知会几时爆,我就话甘咪系啰你都识话吾知几时爆,你爆嘅时候我都食完走咗啦 ,我呀妈话佢痴线又乜理由甘样做生意嫁,系屯门哩间系近,但系如果再俾我㨂我会岀翻尖沙咀果间,尖沙咀系就系成日排队但起码佢地有礼貌有质素先啰,过咗无耐听到隔离枱话哩间以家都吾知请埋咩人翻嚟,越嚟越无礼貌,有咩理由抹完枱果枱布对住人块面系甘问人几多位嫁,都唔知咩经理。之前果几日定上个星期明明有个黑色衫肥肥地几好礼貌,就算做唔切d嘢佢都好礼貌甘话唔好意思因为我得一个人做唔切甘多嘢麻烦等多一阵,但个经理唔系啰,佢今次话等一等我哩到落紧单你又见到得我一个,哗 ,听完我即刻起身走呀,真系好嬲啰,咩事姐以家?我叫你代表我通知你我都要落单啰真系火都嚟呀 以后我吾会再俾钱买难受。Ps:好希望哩间公司会睇到我所不满跟进事件
Ps:好希望哩间公司会睇到我所不满跟进事件,或者同哩位经理受训下,如果唔系你地真系会无生意做,我平时忙到己经无时间做私人嘢今次我花甘多时间用文字嚟表达我既不满希望真系有人重事。如果服务果到有0我都会拣0