2024-09-09
帮衬左咁多年都百吃不厌既炑八烧烤依旧平靓正 又好食 无令我失望🥳心郁郁想食烤肉 第一时间就谂到有好多分店既炑八因为除左食肉肉外 都好钟意食佢任refill既前菜🤣例如泡菜、海带、芽菜、酸萝卜等炑八厚切五花腩$138超厚超大条🤤🤤烧到金黄焦香再包生菜超级好食!可能我地烧到好狼狈,职员好好主动过黎帮手烧,态度好好🥺外裙肉(8件) $158系用咗啲甜甜地嘅酱汁去腌味本身谂住会唔会好甜好奇怪 点知食落又好好味 加少少盐 又多咗个层次👍🏻大八爪鱼$98名副其实,真系好大只🤣要烧熟佢都要啲心机同时间 又好玩又好食韩式红虾 3只 $88虾大大只🤩烧完好香 啜埋个虾头食好正 海鲜煎葱饼$108份量好足!有鱿鱼同蚬肉等主要材料整成,食落唔会太过油腻。韩国水冷面$88另送上醋汁同芥末汁比客人捞埋嚟食 我自己就偏外乜都落就咁食🤣夏天食非常开胃,冷面份量超多,大食既朋友仔医肚一流!朝日有气果酒(清爽鲜柠)$78超好饮🍻有劲多块柠檬系入面 酸酸甜甜好易入口🥳荔枝梳打$38有惊喜既饮品🍹靓之类估唔到入面仲有果肉好食又好坐 无得输👍🏻
心郁郁想食烤肉 第一时间就谂到有好多分店既炑八
炑八厚切五花腩$138
外裙肉(8件) $158
系用咗啲甜甜地嘅酱汁去腌味
大八爪鱼$98
韩式红虾 3只 $88
虾大大只🤩烧完好香 啜埋个虾头食好正
海鲜煎葱饼$108
份量好足!有鱿鱼同蚬肉等主要材料整成,食落唔会太过油腻。
韩国水冷面$88
朝日有气果酒(清爽鲜柠)$78