2018-06-02 180 浏览
每次去都有惊喜👍最紧要价格💰唔算贵👏椰子鸡煲🐓 - 清甜、鸡软滑,记得先喝汤😘干锅🌶鸡煲 🐔- 辣味分小、中、大辣自己点,麻麻辣辣,最紧要加猪片萝卜,够惹味,之后加汤打边炉,绝对优势(怕辣有独家解辣凉茶 🍹- 无有怕)😘😘胡椒猪肚鸡 🐓- 先喝汤,饮完一碗又一碗,可以自己加椒,之后唔囗渴(简直完美👍)醉鸡🐔-相对较以上少了一些个性,品质都系有保证火锅配料推介🤩:牛肉必吃(有朋友一人一次过食左4碟🐂🐂🐂🐂,唔系因为份量唔够,实在太软滑兼美味,绝对唔系得过肥,有肉味),牛丸顶瓜瓜,贵妃蚌新鲜又扺食,不时有特级兼扺食海鲜🦐🦀🦑🐙🐟(要问老板娘-鸡妈妈推介),蔬菜都新鲜🥦🍆🥕🌽🥔,只系太多东西好食,经常忘记左佢啫🤪重点系海鲜有时系野生回来,不是养的,难求。(私家大船⛴即日即补即送)昨晚食左个炆班尾,我老公唔好鱼都食到不停😘😘😘,有货到一定要试😍趁唔系好多人知去多啲,怕将来要排大队😅
每次去都有惊喜👍最紧要价格💰唔算贵👏
椰子鸡煲🐓 - 清甜、鸡软滑,记得先喝汤😘
醉鸡🐔-相对较以上少了一些个性,品质都系有保证
趁唔系好多人知去多啲,怕将来要排大队😅

2018-06-01