2008-08-05
祖安陪我剪完头发后, 我就提议去试下<轻松饮>0既珍珠奶茶. 去到有十几人排队, 原来真系咁多人0架??? 既然0黎到, 就排下啦, 不过最后我地都排0左成十五分钟呀, 真系无得轻松呀, 哈哈!!! 1. 招牌波霸奶茶 ($10) ~ 买0左返0黎之后, 更系即时俾祖安饮啖下0下火先啦, 佢饮0左之后, 面容都宽容0左, 祖安话d奶茶都几特别, 味道同其他都有d唔同. 至于我觉得d珍珠, 口感真系一流, 入口虽"淋", 但竟然有好烟韧0既感觉, 排咁耐都真系值得的!!!P.s. <轻松饮> 有购买十杯送一杯0既优惠, 而且无时限, 听落去都真系好吸引, 唔知呢个系唔系咁多人排队0既原因之一呢???整体评价:排咁耐, 都值得, 下次会再轻松!!!
整体评价:排咁耐, 都值得, 下次会再轻松!!!