2021-08-14
山长水远为左试呢间德国🇩🇪菜,结果非常失望😞!唔好食之余价钱贵到一个点😡,完全食唔到德国菜风味。德国🇩🇪猪手:猪手皮好厚,似烧肉皮,硬到咬唔到,肉干到无朋友,配菜既酸菜有青味,绝!做唔到德国猪手既调味香味。猪排配薯条:呢块猪排已经帮我切开一旧旧,一食真系忍唔住笑左,味道好似中国既羊肉串既味道,唔知系咪用个d调味料去腌,劲,食到雪味,个刻觉得自己去左一间德国餐厅设计既中国餐,配菜既瓜好苦~🤨😔猪肉薯容:呢个最离谱,咸到一个点,薯容少又淋晒,猪肉片味道似阿妈平时煲瘦肉粥前用盐腌来煲一大煲粥既味,咸得好紧要。薯仔汤:偏咸,好稀,饮唔到薯仔味。芒果配桃汁🥭:呢个芒果甜,个汁就差少少,唔似新鲜水果,买一送一,提提大家送个杯都要加一,无人同我讲。❌❌❌总结呢间野装修唔错,食物一般,价钱偏贵,质素味道唔合正比,可以食个景。
薯仔汤:偏咸,好稀,饮唔到薯仔味。