2015-05-17 1234 浏览
因为要陪大人睇医生关系,黎到沙田,就食好耐无食过既School Food,平时系cwb根本无可能等到位,估唔到沙田只系要等4张飞就入得,不过侍应姐姐话用餐时间只有75分钟,ok啦😐餐牌好似转左排版,个人认为唔太好,容易令人误会,不过无所谓,反正系食食物唔系食餐牌,叫左一客寿司,一客炸鸡,一客年糕同一jar士多啤梨饮品。上菜时间都几快,好惊要食到赶头赶命。。先黎既系炸鸡沙律,沙律可以唔理,反正只系一堆加左调味既葱花,炸鸡几好,唔太厚粉,唔会有口渴既感觉再黎系韩小姐,sorry..我真系唔为意自己叫左,佢上菜果阵只系讲「韩小姐」三个字,我以为隔离枱有位女士姓韩。里面系泡菜黎既,略嫌泡茶味唔够,所以入口口感觉般。最后就系卡邦尼年糕,未有wow一声既感觉,不过都可以一试。整体都ok,服务都好好,工作人员都好nice,唔使点排队系最好既卖点。

上菜时间都几快,好惊要食到赶头赶命。。

炸鸡+沙律

韩小姐

最后就系卡邦尼年糕,未有wow一声既感觉,不过都可以一试。
厨师卡邦尼年糕

2015-05-16