2009-04-05 11 浏览
一直知道荃湾有呢间台湾野饮热店,不过因为太远又人多,都无谂住去试,点知寻日去澳门玩,一落车就发现酒店门口有间come buy!既然咁方便,就梗系试下啦!点知一试上瘾,试左三杯!冰淇淋朱古力:最好味!朱古力好滑,好够朱古力味,据闻系北海道牛奶,所以好好饮!个底D雪糕好滑,好杰,不过沉晒底,好似琼住咁,饮到最后有少少吃力,但系真系好好味!南洋白芋奶茶:其实系冰沙,可以食到粒粒芋头粒!无平时的芋头咁甜,但系好好味!:北海道奶绿:呢个比较普通,我无谂过佢系白色的,奶味好重(因为系北海道牛奶),但就无乜茶味,饮饮下有D寡,但系都唔错架!本身已经好大杯,+2可以有珍珠,男朋友要左珍珠,有成半杯珍珠咁多!原来只要加珠就会系杯度写住加大珍!好满足啊!而且只系十零蚊就有咁大杯野饮!好抵!
而且只系十零蚊就有咁大杯野饮!好抵!
2009-04-04
  • 冰淇淋朱古力