2018-04-04 118 浏览
今日晚上6点多相约了好姊妹来试这个来自摩纳哥🇲🇨既汉堡门口有大大既汉堡神灯尼个时间都几静,座位好多而且装饰得几靓有欧陆风情有自助酱料机咁我同好姊妹每人都叫左个SINGLE MENU$88《芝士汉堡餐》配一个单层汉堡+Sexy细薯条🍟/细沙律🥗+饮品(可乐/柠茶)加大薯条🍟/沙律🥗/加芝士$8转饮品就再另外加钱汉堡加配料又再加钱基本上样样都加钱除非咩都吾转咁因为我喉咙吾太舒服又吾算太肚饿就叫左个单层《素汉堡》,未试过所以试下之后饮冻柠茶,初头谂住少冰少甜啦,点知职员话柠茶一整定无得改甜度好彩饮落去都吾算太甜之后冻柠茶同沙律一早整定既关系所以可以拎走先,但汉堡即整就要等待职员拎过黎沙律配左个脆脆同芝麻酱菜我觉得太干可能一早已整定放雪柜脆脆口感几特别,不过又吾太夹素汉堡来了,包得好靓仔好似用石纸包住好保温但内在包得好求其菜系咁跌出来芝士好少,《素汉堡》好硬我吾知食紧咩朋友个《松露汉堡》加配左蘑菇$8蘑菇同松露好夹都系食番牛汉堡正好多试左朋友个《sexy薯条🍟》用栗米粒一齐炸谂住几吸引点知好似个素汉堡咁硬,无口感都系薯仔炸既薯条好食好多朋友加$10配左个草莓🍓奶昔,味道几好不过同M记味道差吾多
今日晚上6点多相约了好姊妹来试这个来自摩纳哥🇲🇨既汉堡

门口有大大既汉堡神灯

尼个时间都几静,座位好多而且装饰得几靓有欧陆风情

有自助酱料机

加大薯条🍟/沙律🥗/加芝士$8
转饮品就再另外加钱
汉堡加配料又再加钱
基本上样样都加钱除非咩都吾转

好彩饮落去都吾算太甜

沙律配左个脆脆同芝麻酱
菜我觉得太干可能一早已整定放雪柜
脆脆口感几特别,不过又吾太夹

沙律

素汉堡来了,包得好靓仔好似用石纸包住好保温

素汉堡

但内在包得好求其菜系咁跌出来
芝士好少,《素汉堡》好硬我吾知食紧咩

松露汉堡

朋友个《松露汉堡》加配左蘑菇$8
蘑菇同松露好夹
都系食番牛汉堡正好多

朋友加$10配左个草莓🍓奶昔,味道几好不过同M记味道差吾多

整体吾系难食,只系我拣既都一般,或者其他汉堡好食d,同埋吾算太抵食

2018-03-28
松露汉堡