2023-10-23 735 浏览
行经企业广场见到有啲新开嘅食肆㖞,于是揾埋同事揾日去试,点知去到先发现原来系南角2.0😝九龙城就成日都去,lunch未食过,就试吓呢间系九龙湾嘅睇吓有咩分别。其实都系一样啫。佢个Menu应该都系同九龙城𠮶个一样,我哋三个人叫咗一个烤法国鸡件大虾辣豆瓣酱芝士锅,一个普宁豆酱蚬肉忌廉汁焗法国银鳕鱼同埋手撕猪肉水煮蛋酸种多士。主食大部份都系用佢个酸种多士嚟点佢嘅汁酱,鸡件唔会太嚡,反而系个银鳕鱼唔系好滑嫰𠮶种,味道都唔错嘅最失败应该系跟餐加钱嘅精选三色蛋糕,其实系平时人哋hightea切开细细件细细件嘅芝士蛋糕(三种颜色)会唔会太普通咗啲?😞最惊喜系个热朱古力都有拉花🥰又唔知那里来的豪气,竟然唔收返啲同事钱

最惊喜系个热朱古力都有拉花🥰
又唔知那里来的豪气,竟然唔收返啲同事钱

三色蛋糕😜
普宁豆浆蚬肉忌廉汁焗法国银鳕鱼