2022-05-05
今日带左一只小宝贝岀街街今次带埋提子(爱情鸟)一齐去Cafe打下卡呢一间位于旺角既楼上Cafe,欢迎名美食家带上爱宠去打卡同玩,绝对系爱宠人士既Cafe之一,而且仲有得做宠物美容添😍-烟三文鱼披萨 $118一个字 脆!上到枱一见到个薄批已经流哂口水,等吾切 即食,个批既馅有烟三文鱼就已经够哂惹味,仲要热辣辣脆卜卜-软壳蟹沙律 $138 (today special⭐️)不嬲都对软壳蟹情有独钟,今日既Today Special 有呢一款软壳蟹沙律,仲吾鲸呑!!软壳蟹沙律既汁相信用左和风汁,带有酸酸甜甜~特别醒胃,软壳蟹炸得好脆好香而且大大只,抵食-Tea台式奶茶 $42 (冻饮配熊仔冰及瓶樽盛装)呢一只熊仔上枱既时候好得意之不过当有奶茶浴既时候,熊仔既面好似比人打左一拳扁左奶茶味道奶味比较重小小,比较岩怕茶底太浓既美食猎人享用,呢一款奶茶应该系睇多过饮-香橙苹果天然红茶 $88呢个不得了,用「真」水果同红茶用7749日精泡而成(讲笑讲笑🤣),不含防腐剂仲不含有害色素,饮啦🤣呢一壶红茶用左苹果同香橙切片再用上小蜡烛慢慢助热住,特别有定心安心既感觉
今次带埋提子(爱情鸟)一齐去Cafe打下卡
烟三文鱼披萨 $118
软壳蟹沙律 $138 (today special⭐️)
Tea台式奶茶 $42 (冻饮配熊仔冰及瓶樽盛装)
呢一只熊仔上枱既时候好得意
香橙苹果天然红茶 $88
呢一壶红茶用左苹果同香橙切片
再用上小蜡烛慢慢助热住,特别有定心安心既感觉