今次嚟食嘅呢间餐厅,朋友仔之前食过话带小编嚟食😍🤪点知一食,哇!又系超好食,环境又靓😍无论系性价比、回头率、定好味指数,全部一律满分😃仲要系黄店💛真系要介绍俾大家🤩🥔西班牙薯仔蛋饼 ($78)呢个真系必试!唔食唔得😆佢系呢间餐最受欢迎嘅菜式,面头层蛋煎得好香,而且切开会有蛋浆流出💦好有惊喜🤣都几多薯仔几有饱肚感🥰同埋即叫即煎,食落热辣辣😃大家一定要连埋上面白色𠮶个汁一齐食,因为真系好夹😙小编同朋友仔叫完一个之后忍唔住encore多一个🤣🦢香煎鹅肝配脆包,红酒梨片 ($48@pc)鹅肝煎得好香,口感好软好滑😃配埋个脆包感觉唔会太油腻😇个梨片好香,有淡淡嘅肉桂味🥰整体配搭都好好🐏Mojito 羊肉串烧 ($78)羊肉肉质超鲜嫩,劲易咬得开😃而且冇骚味😃但mojito味唔太突出,食落酸酸甜甜😇但绝对系好食嘅🐷烤煎慢煮西班牙黑毛猪鞍配些厘醋烧汁伴炸薯粒 ($158)是日主菜😁猪鞍煎得好香☺️切开嘅时候仲见到鲜嫩而系人都钟意嘅粉红色😍就知食落一定好淋啦🤪而且完全唔“鞋”😃加埋伴碟嘅炸薯粒食埋就够哂饱啦😇🍓西班牙肉桂多士配fresh berries ($58)佢一嚟到嘅时候我就谂🤔咦?唔通佢只系一旧

🥔西班牙薯仔蛋饼 ($78)

🦢香煎鹅肝配脆包,红酒梨片 ($48@pc)

🐏Mojito 羊肉串烧 ($78)

🐷烤煎慢煮西班牙黑毛猪鞍配些厘醋烧汁伴炸薯粒 ($158)

🍓西班牙肉桂多士配fresh berries ($58)
佢一嚟到嘅时候我就谂🤔咦?唔通佢只系一旧普通嘅炸面包?咁朋友仔就首先切开佢啦,咁佢个样系 “😐”咁样 (系真系呢个样😂)唔通真系有伏? 原来食落唔系普通炸面包!口感超松软😍好似食紧棉花糖咁😃加埋上面撒上去嘅糖粉同肉桂粉,真系好正😍伴碟嘅士多啤梨好甜,但记住上嘅时候一定要第一时间食,唔好食哂个多士先食😋如果唔系就会好酸🤣

P.s. 佢后来解释话谂唔到点形容呢个口感先整呢个表情㖞😌

🦛总结:真系揾唔到位去挑剔佢,环境又好,服务态度又好,嘢食又正😃咁正嘅餐厅真系唔知去边度揾😍朋友仔仲话一个月要去食一次,试哂menu嘅嘢食㖞😂

*餐厅设加一服务费

🌟10/10