辛苦咗成个礼拜🥹,weekend约埋好朋友一齐去食餐好嘅扮下靓去chill chill 💃食私房法国菜 🤩🤩开胃前菜 🌽🥕🍠卖相已经好吸引彩色疏菜紫薯泥脆脆tart皮👍👍彩虹🌈蕃茄梅子sauce 每一种颜色嘅蕃茄都有不同嘅味道有啲甜度较高有d偏酸又有d超浓郁蕃茄味😍加上梅子汁更加带出不同蕃茄既特点配埋Chardonnay白酒味道超夹🥂酸辣汤配🦐虎虾柠檬🍋爆珠烧大虾劲多虾膏,虾身煮到半生熟鲜甜弹牙酸辣汤劲刺激Risotto 变左脆片配🦐红虾tart tare,平时risotto 多数放在main course,好鬼饱肚平时我多数唔会拣😆。今次放喺appetiser再加埋开胃tartare改变晒我平时都对risotto饱肚嘅概念,效果🤭超乎预期煎半熟中Toro 🐟配碟装饰豆叶竟然有一阵辛辣味配搭三文鱼子同吞拿鱼一齐有意想不到既味道🤤烧厚切日本鳝😍烧到㶶边又不苦既脆皮配上浓厚酱汁入口超香口鳝肉劲弹牙又肥味一d泥味都无,唔好鱼既妈妈都食哂成块烤珍珠鸡 🐓鸡皮香脆,肉汁劲多 最欣赏佢配既黑桑子sauce充满浓郁果香🌈黑糖焦糖脆脆果仁姜汁豆腐花🍨整个清清淡淡既甜品完美结尾又差足电返去再继续凑仔返工
辛苦咗成个礼拜🥹,weekend约埋好朋友一齐去食餐好嘅

扮下靓去chill chill 💃食私房法国菜 🤩🤩

彩虹🌈蕃茄梅子sauce
每一种颜色嘅蕃茄都有不同嘅味道
配埋Chardonnay白酒味道超夹🥂

酸辣汤配🦐虎虾柠檬🍋爆珠
烧大虾劲多虾膏,虾身煮到半生熟鲜甜弹牙
酸辣汤劲刺激

烧厚切日本鳝😍