2023-08-29 472 浏览
呢间伤心酸辣粉喺天水围都好多年,本人对红薯粉兴趣不大就一直无帮衬。留意到有小菜套饭就试下啦。$49一个餐听落的确系抵既,有汤有饭有𩠌仲想点?不过又咁唔好彩当晚蒸炉坏左,侍应话转饮品,呢到问题不大。我哋叫左3个餐:👉🏻葱油鸡:份量一只髀。够胆死得面头姜蓉有咸味,鸡微微咸,鸡味唔好讲啦。好彩有好多姜蓉𩠌饭啰。👉🏻炆鸭:呢个份量又系离谱,完全见唔到完整一块鸭肉,系手撕鸭咁上下。味道ok够晒咸𩠌饭啰。👉🏻手撕鸡:一堆仔鸡肉,味道谂到,份量唔多。最搞笑系加$10叫个佛跳墙,黎左半碗普通饭碗装住好似黄咖喱咁既野,听老豆讲酸酸地。乜佛跳墙系酸嘅咩😱其实$49真系唔贵,但小菜𩠌份量真系好小学鸡好寒酸,我觉得几搞笑🤪男人绝对食唔饱的。无影相,因为食完拿拿临走左~

我哋叫左3个餐:

👉🏻手撕鸡:一堆仔鸡肉,味道谂到,份量唔多。

无影相,因为食完拿拿临走左~