2020-10-09
据闻荃湾有个无敌大海景日式放题餐厅,我同家人决定喺𠮶度食个午饭,再去楼下DONKI行街😆我哋食头围中午12点就到啦,一入到去地方非常阔落、新净企理!同其他放题餐厅唔同嘅系,地方干净舒服好多!非常有空间感!最正就梗系个无敌大海景啦!呢度系半自助式,一半用手机扫QR CODE下单、一半系系出面攞~ 手机又要影相又要点餐,用电量较大,好彩有充电宝借用炸~大家睇睇我地叫左咩食😻日式前菜(自助)样样都好正!我好爱个中华沙律同泰式凤爪中华沙律:麻油味香,调味适中泰式凤爪:同系正宗泰国餐厅食嘅一样甘有水准刺身我每款刺身都点左dd,呢度嘅刺身好食鲜,希灵鲜、赤贝、象拔蚌系必点!鲜甜味美😻烧猪仔骨:系即叫即烧,非常juicy清酒煮蚬:蚬意外地一粒沙都无,非常鲜甜,配上清酒简直系一绝不同嘅串烧:烧到火候岩岩好~ 唔会过火又保持肉汁😝烧比目鱼系必点!十分十分推介!首先贵价,可以食到回本,其次佢系即叫即做,一上菜就有浓郁嘅鱼油香味,鱼肉软绵绵,非常好食 😋呢个牌子嘅雪糕雪条好食好多国际大品牌😻
大家睇睇我地叫左咩食😻
日式前菜(自助)
样样都好正!我好爱个中华沙律同泰式凤爪
中华沙律:麻油味香,调味适中
泰式凤爪:同系正宗泰国餐厅食嘅一样甘有水准
刺身
烧猪仔骨:系即叫即烧,非常juicy
清酒煮蚬:蚬意外地一粒沙都无,非常鲜甜,配上清酒简直系一绝
不同嘅串烧:烧到火候岩岩好~ 唔会过火又保持肉汁😝
呢个牌子嘅雪糕雪条好食好多国际大品牌😻