2024-03-07 693 浏览
我真系hooman by the sea嘅fans,呢间舖头系卖热狗嘅🌭,位置呢就系喺西九文化区里面,好近海旁。呢度有七款热狗🌭,六款呢系用cute爆狗仔名嚟命名😝,仲有一款系素食热狗🥬。叫得做fans,七款我都试咗三款呀。6号柴犬Shiba就系我嘅最爱😋,佢系一个香辣嘢味嘅热狗🔥🌭。呢个绝对系创意热狗呀,运用咗韩式元素泡菜同泡菜酱🇰🇷,配搭BBQ手撕猪肉丝😛同墨西哥辣椒🌶️。靓、香、辣俱全,食到辣嘅朋友呀一定要试试呢一个咁特别嘅热狗,第二度真系食唔到🌟!3号芝娃娃同4号歌基都唔错,唔食辣嘅朋友仔就可以拣。另外呢,大家记住试埋个薯条,好食过m记呀。最重要我想讲嘅系,食呢度热狗一定要配埋无敌海景😎,坐喺海旁望住呢个世界级嘅海景,真系一个享受!我明白呢个价钱一个热狗唔算平,但系睇埋呢度嘅海景🌊🏙️🇭🇰同气氛🎉,加埋餐厅嘅诚意,物有所值👍!

柴犬
午餐