2024-07-07 81 浏览
南昌开咗一间新酒店同埋商场,入面开咗第十一间Terrance in seaside嘅分店,一定系景色最Chill嘅分店,入到去已经忍唔住惊叹!我由黄昏时间坐到入夜,大玻璃对出嘅无敌海景,真系好靓🤩🤩嘢食方面选择唔系好多,但系卖相精致摆盘打卡able,味道亦都非常不错。粒粒鱼子与三文鱼蛋黄酱饭卷非常推荐啊!我本身都好钟意食韩式饭卷,呢一只配搭新颖得来又轻盈,食完一旧又一嚿,都唔会觉得好滞好腻,系一流嘅轻食烧酱油黑毛猪白切紫苏拌饭黑毛猪味道好好,肉质细腻,亦都有猪肉嘅鲜甜味,配上紫苏饭,即时觉得自己去咗济州岛啊饮品亦都系呢间舖头嘅卖点,叫咗两杯特饮,包括济州柑橘乳酸,同埋芒果沙冰,都系非常致,成个生果摆上杯上面,好有诚意啊最尾就以芒果窝夫作结,窝夫砌得好靓,而且蛋味浓郁,做到外脆内软,系非常高质嘅窝夫!

粒粒鱼子与三文鱼蛋黄酱饭卷

烧酱油黑毛猪白切紫苏拌饭