2021-10-17 1099 浏览
星期五晚,约左朋友食饭,本身谂住食日本嘢,来到MOKO 望下啲餐厅有无好食之后,一见到Outback 个logo 我地即刻转軚,因为我地都好想食个黑糖面包🥯🤣🤣👍🏻👍🏻星期六唔算好多人,但都系要等位,都等左30mins , 不过还好,我地一边倾一边等,时间都好快过🤣🤣👍🏻👍🏻一坐低望下个餐牌,因为今日得2个人所以都唔叫得多,猪仔骨想食但系2个人又食唔晒,朋友想食薯条,又想食salad , 咁多嘢想食咁点好?好在俾我地睇到有个拼盘,当中有猪仔骨(细件), 今落好林,都几好食,仲有炸鸡腿,呢个炸得好好,好Juicy 好食,仲有芝士薯条,几脆,不过应该整左一阵,芝士凝固左一块咁,仲有车厘茄,都几好食👍🏻👍🏻呢个并盘真系满足晒我地呢啲乜都想食但人又唔多嘅人👍🏻👍🏻🤣🤣🤣我地叫左个大嘅Cesar Salad 🥗, 但所谓大嘅,其实都唔大碟,唔知细嘅真系有几细碟,不过个salad 其实都okay , 芝士一啲都唔少,啲菜甜甜地又爽,几好🤣🤣🥗🥗仲有叫左个烤鸡虾寛条面,又系芝士类嘅,白汁好香,好好食,仲配左2块toast , 不过建议其实都唔使食,食多啲黑糖包包仲好🤣🤣👍🏻👍🏻以上咁多嘢,2个人食,

以上咁多嘢,2个人食,我地嘅战斗力只容许我地食到一条黑糖包包,有啲可惜,不过唔梗要,下次再食过啰。🤣🤣🤣 原本外卖都几抵,仲有包包同汤跟又平啲,下次叫外卖🤣🤣🤣