难得假日可以悠闲啲慢慢食个午餐🌤️今日嚟到呢间餐厅对住维港景感觉好开扬🌊 仲有室外嘅座位吹住海风都唔会好热💙仲要系动物友善餐厅可以带毛孩黎🐶成个气氛都好Chill😛 食物以多国菜式为主质素唔错值得一试🗺️⭐️ Tuna Chunks with Mango Salsa 🍣吞拿鱼配上黑芝麻造成嘅Crust🖤口感好丰富😛配上芒果Salsa既甜味衬托出吞拿鱼既新鲜🥭好有夏威夷嘅感觉🏝️⭐️ Tandoor Halibut 🐟比目鱼咬落去非常幼滑肉质新鲜😊 用Tandoori香料腌制过几有新鲜感🌶️同鱼肉意外地几夹⭐️ Linguine Vongole 🐚值得一赞系蚬肉非常饱满份量超丰富🥹 简单用白酒同蒜蓉调味好清新🥂⭐️ Tiramisu 🍰Creamy得黎带丝丝嘅咖啡香气☕️甜度啱啱好⭐️ Passion Pavillion 🍍⭐️ Detox Carrot 🥕两款饮品都好清新好有夏日嘅感觉🏖️红萝卜嘅感觉大自然嘅清甜🧡唔会有草青味 而另外一杯有热情果同埋菠萝汁既配搭酸酸甜甜好易入口🥰
Tuna Chunks with Mango Salsa
⭐️ Tandoor Halibut 🐟