2021-09-27 505 浏览
果日去咗荃湾谂唔到同朋友食咩,误打误撞入咗嚟呢一间试,有一个好nice黑黑实实唔太高staff 招呼我哋,问我地想坐入面定出面。个日其实都几热。我朋友话不如坐入面有冷气,我话不如出面望下再决定。一出到去望到个无敌嘅大海景我定已经话我地要坐出面啦,坐下坐已经流晒汗但系我哋忍住唔出声,跟住个个staff 佢好好咁搬左两把大风扇入嚟俾我哋吹,仲比左两杯冰凉嘅果汁俾我哋饮好好饮,呢个员工服务态度非常好,跟住我哋叫左好多刺身,食物味道唔错,呢个价钱来讲比起其他放题黎讲,真系几新鲜,选择又多,我同朋友叫左好多款。咁热嘅天气饮住啤酒再望住无敌海景我同我个朋友都好满意,食得好开心同两个人静静地咁倾偈真系好晤错。

2021-09-13