2023-02-10
仲记得第一次来Cobber 时,印象是觉得一个工厦点解可以吸引到咁多人排队,仲要系等好耐都等。食过第一次之后,返唔到转头,自此之后想食意粉or 甜点/waffle, 呢间真系我嘅first priority😍😍😍😍Cafe 好近APM, 由于都系一间热店,黎开APM行街的话,可以一试,建议先取票再去逛街,但只能亲身取票同留低听叫号码,如要行开,请留意等候人数及最好自己预计一下时间才去逛街。否则可能无左个位😆好珍贵架张票😆 但好处系坐底后可以一直同朋友chill, 没有时限👍👍👍👍食完就真系觉得值得排队and 会encore and encore 推介以下甜点/主食/小食饮品都非常不错,但这里post 相有限,所以先post 食物好了~<主食>明太子忌廉大虾炖饭($148) 图右, 超好食😋😋蒜香蟹肉炒意粉($118? ) 图左--------------黑松露忌廉杂菌意粉($123)--------------大虾黑松露忌廉蘑菇意粉($128)---------------<小食>咸蛋黄薯条($68) 图上蜜糖芥末鸡翼(6pc) ($68) 图下---—
推介以下甜点/主食/小食
<主食>
明太子忌廉大虾炖饭($148) 图右, 超好食😋😋
蒜香蟹肉炒意粉($118? ) 图左
--------------
黑松露忌廉杂菌意粉($123)
--------------
大虾黑松露忌廉蘑菇意粉($128)
---------------
<小食>
咸蛋黄薯条($68) 图上
蜜糖芥末鸡翼(6pc) ($68) 图下
---——————-
松露薯条 ($68)
-----------------
炸鱿鱼须配芥末籽蛋黄酱($78)
------------------
<甜点>
Nutella 焦糖香蕉雪糕窝夫($95?)
--------------------
榛子,朱古力,焦糖香蕉疏乎厘班戟($95)
仲有呢个劲好食