2023-07-27
约左朋友,想去登龙街食饭,见呢间 洛奇多好食评,不妨一试。价钱:论铜锣湾算是差不多,$60-80 到服务+环境:食完即走就ok, d 服务员粗佬 加 嘈之巴闭,大大声,懒得行所以叫来叫去。你唔好稔住可以坐阵倾下偈,坐多阵都唔会。食物:menu 还 menu ,真系只作参考,睇还睇,食又另一种味道今晚第一次帮衬,亦都好肯定系最后一次。叫左个 : 双层和牛芝士汉堡 及 常餐 (餐肉通+ 火腿奄列配多士)双层和牛芝士汉堡: 外观还可以,个包有点缩缩地,和牛硬到仲差个 M 记,干身,无味又唔热。成个 burger 只有 2 片番茄系有味道,个包,和牛,芝士 都系唔多新鲜。同埋薯条炸得好,一粒盐都无比,岩哂我。常餐4:罗宋汤餐肉通粉 +火腿奄列+丹麦多士开罐罐头汤+罐头午餐肉。。。。。,火腿奄列,蛋系 overcook, 鞋口,一 d 唔滑。食完系一d 都唔会饱,因为食净好多。三个字:好难食唔值呢个价,试都唔驶去试啦 !!!
价钱:论铜锣湾算是差不多,$60-80 到
今晚第一次帮衬,亦都好肯定系最后一次。
双层和牛芝士汉堡:
常餐4:罗宋汤餐肉通粉 +火腿奄列+丹麦多士
食完系一d 都唔会饱,因为食净好多。
三个字:好难食
唔值呢个价,试都唔驶去试啦 !!!
双层和牛芝士汉堡
双层和牛芝士汉堡