2021-12-27
#Pizzamaru今次嚟到旺角朗豪坊啦😋而今次介绍嘅舖头就系Pizza Maru🍕好似佢𠮶名咁 成间店舖都系专注返韩式Pizza😻😻仲有韩式炸鸡🍗 意粉等等🤤🤤佢仲要被称为全港最好食Pizza😽😽 小编成日经过都见到大排长龙😱要等好耐先等到🥵提提大家 店员全部都系讲英文㗎😋所以大家要练一练英文啦🤫🤫或者用手指 This This This🤏🏻🤏🏻🤏🏻 环境方面 店舖俾人感觉好舒服😌 仲会播住韩星MV 系大电视到 令你可以好似真系系韩国咁 边听边食😽😽😽店舖面积都好大 座位都好多 有Sofa 有二人枱 四人枱 坐得都几舒服😻😻韩式海陆薄饼(牧场酱底) $148💰(8/10)Pizza送到过嚟真系超级香🤤🤤小编即刻打返几张卡先 佢系一个九吋嘅Regular Pizza👅 小编因为钟意食芝士嘅关系 所以转左双芝边✨✨ 仲要系全手工制作 净系睇个样已经见到好足料😋😋好多芝士😽😽 配料超级丰富 有大虾🍤韩式烤肉🥓仲有香辣薯角 蘑菇 青椒🫑食落去有满满嘅满足感 而且仲有好多口感🤤🤤食完之后真系好惹味同埋好满足‼️‼️蜂蜜蒜泥炸鸡 6Pcs $123💰(7/10)Total有6件炸鸡🍗真系超级香蒜蓉味
#Pizzamaru
韩式海陆薄饼(牧场酱底) $148💰(8/10)
蜂蜜蒜泥炸鸡 6Pcs $123💰(7/10)
Total有6件炸鸡🍗真系超级香蒜蓉味🧄🧄而且好香嘅蜂蜜味 🍯🍯酱汁分量十足 加上炸鸡外脆内软 放入口好滋味🤤🤤而且甜甜哋咁 好快就可以清晒💗💗小编觉得可以一试😻😻
凤梨虾芝士拌饭 $139💰(8/10)
上枱卖相超靓✨有好多嘅芝士🧀🧀亦都有海量嘅紫菜🤤🤤仲有啲灯笼椒🫑好鲜甜嘅虾🦐🦐将佢哋捞埋之后 啲芝士仲会拉丝 每一啖都有好香浓嘅芝士味✨✨再加埋大大只嘅虾 加埋鲜甜嘅菠萝🍍同埋好爽口嘅蘑菇🤪🤪其实个炒饭好快就会食晒😍😍呢个炒饭性价比好高💗💗钟意芝士嘅大家一定要试‼️‼️所以小编而家推介大家即刻搭车去啦✨✨💛
推荐指数🌟 8 / 10 🌟😻
📍#巨B觅食荃湾 #巨B觅食铜锣湾 #巨B觅食旺角
Pizza Maru (旺角)
⚜️旺角亚皆老街8号朗豪坊4楼3号舖
⏱星期一至日