2023-06-29
无激素既海南鸡😍小朋友食得安心又放心😘 呀女不停话d 海南鸡好好食Yummy~ 啲肉十级滑又去晒骨😋佢既食相真系唔会呃人🤣 海南鸡同油饭简直系绝配😍 女女自己一个都食左大半碗啊😆二人餐有仲包左一份猪颈肉、一碟菜、一份小食、两碗老火汤同小甜品雪米磁,特别要提下个碗汤真系好足料!Bella同爸爸对个汤都赞不绝口呀🤣两个都好钟意饮🥰🐣栢档极品海南鸡饭🐣✅无激素✅无抗生素✅无添加味精其他: 店员好快就准备好外卖💜 依样真心抵赞😍因为妹妹扭紧眼瞓💤我地都希望尽快买完外卖就返屋企,多谢店员劲快手帮手准备好🥰⭐️⭐️食物推介⭐️⭐️极品去骨海南鸡🐣(必叫) 无激素、无抗生素嘅三黄鸡肉超级嫩滑🥰仲要去埋骨😆大人小朋友都可以直接大啖大啖肉咁食😍安心又放心皇牌无味精靓汤🍵爸爸大赞个汤系用心之作😆 饮得出无添加味精,用红萝卜、南瓜、猪骨、蜜枣、陈皮等材料煲出靓靓嘅老火汤😋 劲满意呀😚
🐣栢档极品海南鸡饭🐣
✅无激素✅无抗生素✅无添加味精
⭐️⭐️食物推介⭐️⭐️
极品去骨海南鸡🐣(必叫)
无激素、无抗生素嘅三黄鸡
皇牌无味精靓汤🍵