2024-09-27 240 浏览
今晚决定同朋友嚟个无火串烧自助放题,去观塘嘅巴巴串任饮任食120分钟,另外仲可以加钱食无限时。餐厅环境舒适,佢哋一共三款餐选择,最基本嘅A餐都已经包近百种食物可以选择。我哋就拣咗中间个B餐,可以任食A餐+安格斯牛板腱安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封门柳、皇室无激素猪腩肉、鸡泡鱼干、鲜甜扇贝、脆炸榴梿波波。如果拣C餐嘅话,可以任食A餐+B餐嘅内容之外,仲可以任食美国SRF极黑和牛、西班牙伊比利亚猪梅片、纽西兰羊架及日本松叶冻蟹脚。呢度除咗串烧,仲有前菜、热盘、甜品、雪糕,另外仲有其他即叫即整嘅熟食,包括海鲜蒜蓉焗蚝、盐烧海虾任食!另有仲有烧卤水猪大肠、烧香草美国牛仔骨、大漠羊肉串等。无火串烧烧肉设备安全,有自动旋转烤炉,串烧放落机度就识得自己转,又唔怕比油弹到。自助吧任食串烧可以拎包括猪腩肉、秘制牛肋肉串、黑椒牛柳粒、盐烧熟牛脷、菠萝、日本刺身级帆立贝、蒜蓉包、丸类、野菜等。食材非常新鲜,B餐嘅安格斯牛,肉质松软嫩滑;鲜甜扇贝味道鲜甜又大只;食完肉类之后,再食烧菠萝🍍,解油腻一流,而且非常多汁,Juicy!超级满足!