2012-09-09 4 浏览
经常听到人话要排长龙, 放假行下去看看是否好多人, 中午12点都有7-8人等位, 好彩只得我一个就无无聊聊等下啦, 当日真系好鬼热....值得一赞系职员每人都派一杯冻水同扇比我地解暑排队其间每台都先派一张order from 比我地先order, 纸上有4款面 (豚王. 黑王. 翠王 赤王), 亦列明很多细项比我地选择: 如葱. 拣汤底浓/淡, 面拣软/硬. 香味油等等, 此点老闾很细心当入店内原来铺面很细, 台亦密密麻麻, 如果要坐耐些都不容许, 食完碗面就收要准备走人啦今次我拣咗"豚王"试,猪骨汤真系好浓好香, 叉烧好薄无咩特别, 原本面我拣软好彩后来我改番普通, 普通我都觉得软左些, 好好味又吾觉得系, 试过就算吧!!好多要自费: 多葱. 黑木耳. 紫菜. 日本半熟蛋系另外收费 $10,不过几好味, 值得一试台面上好多配料, 见到一粒粒蒜头, 如果要食就要自行用压碎器, 我觉得麻烦左少少, 但职员见到客人想食都会主动协助

豚王...蛋系要另收费