2019-03-05 118 浏览
首先 ,13:5x分1 ) 门口经理 问佢今日下午茶系咩 ,随手指 一边餐牌 , 明明没既, 明既 ,实好忙啦2 )落单阿姐 ,指住餐牌叫下午茶 ,想饮杯 青柠梳打 ,阿姐 (大声 ) :下 ?我 (呆一呆 ):( 指住餐牌 ,礼貌语气)青柠梳打 阿姐 :(温柔返 )卖哂. 嗯,明既 卖哂 没问题 3 )食物方面,海南饭饭下午茶劲白痴 ,比平时正价平$4,但份量超少 ,d鸡起码少一半。另外叫左个冬阴公鸡肉河粉,汤是沟粉出来的,鸡是冰鲜肉。不好吃👎🏼4)重点 !!!我地叫左2个下午茶餐,张单一黎就见到一个餐是下午茶价,一个餐是正价,同佢理论,佢竟然话电脑入(同一张单黎架)个时间前后一个够2点一个唔够2点...初头佢死都唔肯改,话系电脑问题,最后讲到佢员工都知我地系叫下午茶餐先死死气去改,经理态度恶劣😡调景岭野食唔好食 系基本既 接受到既但咁既服务 ,咁样既态度 ,免费 都唔会接受到 啰 !!!
首先 ,13:5x分

嗯,明既 卖哂 没问题

调景岭野食唔好食 系基本既 接受到既
但咁既服务 ,咁样既态度 ,

免费 都唔会接受到 啰 !!!
2019-03-05
用餐时段