2020-07-07
话说今日黎左呢间bookmark好耐既台式小台,知道尖沙咀系总店人气几旺盛😯😯难得观塘都有分店,一于ko佢😎地理位置极方便😅apm沿路一落电梯行两三分钟就到。餐厅环境非常阔落😌😌成个感觉几舒服!我大约一点半左右黎到,坐满左七八成食客。落单系画系餐牌到,够环保要赞👍🏻好快真系好快🤣🤣两三分钟就有野食😋😳半筋半肉牛肉面~或者因为有期待啦,汤底毫无牛鲜味,面质烟韧但分量少,3旧牛筋2件牛肉都稔身,有牛味系唔错,有香菜芫荽加分位😍但碗野都八十几蚊,只有咁既分量显然少左啲🤭感觉好孤寒啰!对我黎讲都几失望😑无翻食既机会🤦🏻♀️🤦🏻♀️另外服务方面,真系不吐不快😑😑有个waitress态度麻麻,问佢洗手间系边,音乐影响左听唔到,咁我问多次,佢感觉好无耐性,我都立即唔洗好态度😒其实好小事,不过令我印象已经差左😎其他职员系几好既。餐厅质素一般分量少价钱贵服务差,没有再帮衬的理由吧🥺