2018-03-09
间中都同素食朋友去试唔同既放题,上次德兴街锯扒见到隔离舖头好虚冚,$108免加一任食90分钟就决定一试﹗到达时已经7点15分,职员问可唔可以8点半交枱,因为佢地分两个时段,唔想等到8点半入场唯有食快啲虽然6点已经开始晚市,但唔会有空碟既情况,款式多之余仲要补给得好快,美中不足系食物冇名牌就要靠估先知食紧咩先嚟个冷盘,云耳﹑炒薯丝﹑麻辣莲藕片可以encore,但个腌青瓜唔够酸味而且同食开既腌青瓜味道有所不同后排既糕点都几软糯,味道唔会太甜,最好味系迷你芝士挞,饼底松脆﹑馅料香滑又香芝士味,拔丝香蕉外皮薄脆,甜味适中每一款热盘都有电磁炉暖住,主要系蔬菜小炒,炒粉面饭,对我而言唔算太吸引,最好味系炆南瓜炸物中春卷用芋头丝做馅食完一条都好滞,炸蕃薯﹑煎堆﹑蛋散同豆腐都好好味总结系食物卖相精美,食物质数中上,坐位唔算太迫,无肉都可以好饱好好味﹗