餐厅: 金膳健康素食
资讯:

2022-07-01 954 浏览
想买外卖斋返屋企食,本身啲斋已经唔系平,细盒都成$44/$48蚊,不过买得都会装满。我一个人食唔晒,所以买透明圆盒嘅size(圆盒size比细盒size 约细一半)$20。点知佢只系装左透明嘅一半都冇比我!!根本就呃钱😡😡😡😡!!佢摆明就求其「毕」一羹俾我就算!!做素食懒系卖善心,实质系奸商hard sell减量等自己赚到尽,直头系冇良心嘅⬛️店🤬🤬🤬🤬!!P.S. 买斋嘅同时我话要煎堆2个($16)。佢仲想sell我要多一个话平$1比我(即3个$23)!哈哈,真系唔该晒,佢装唔满盒$20斋仲想要我买多个煎堆黎平$1咁益我!!人谂:一蚊留番比你养老啦~真心做善事而食斋嘅人应该帮衬其他真心行善嘅斋舖,至少唔系呢啲无良奸商。继续买佢嘅野只等于助长呢啲奸狡同亏待客人嘅恶行!只系心血来潮想食斋嘅人,就更加唔需要帮衬呢啲◼️店,俾人当自己系水鱼咁揿!结论:即时blacklist,永不翻兜!😤😡🤬
⬛️店🤬🤬🤬🤬!!

只系心血来潮想食斋嘅人,就更加唔需要帮衬呢啲
2022-07-01
外卖自取