2017-12-12
2058 浏览
因为朋友生日谂住去啲老字号既食饭,应该无死错人啦,点知中晒伏!蟹粉小笼包无蟹味蟹粉荳苗无蟹味蟹粉煲仔饭无蟹味大闸蟹炒年糕无蟹味无肉食其他还可以,咸咗小小叫个经理嚟同佢讲下啲蟹真系唔得,佢就话啲蟹系边到边到嚟既,同埋水尾系咁!喂大佬呀!样样都好小份量都要成百几二百碟都算最紧要系对我地啲蟹粉控嚟讲,你简直呃紧我啰,跟住话送汤圆比我地食,然后话free埋切饼费,唉!谂住算数点知一埋单,见到张单真系吓死人,一碟无蟹味荳苗$400?怪在我地无睇价钱叫𩠌,谂住食好啲,但无蟹味仲要细碟既豆苗真系接受唔到呢个价钱,再睇之前话free既切饼费都仲有收,跟住同个收钱既人讲,佢话佢唔知,就咁企系到,我地同佢讲麻烦你叫个经理嚟!态度劲差!之后再同佢讲呢碟豆苗我真系接受唔到,佢话收半价,讲真$200真系比多佢,不过算,最多无下次,大家小心中伏!讲句公道话,普通𩠌菜味道还可以,但唔洗系到食啰😪
蟹粉小笼包无蟹味
蟹粉荳苗无蟹味
蟹粉煲仔饭无蟹味
大闸蟹炒年糕无蟹味无肉食
其他还可以,咸咗小小
讲句公道话,普通𩠌菜味道还可以,但唔洗系到食啰😪